Prihlásenie  |  Registrácia

SPOZNAJTE GASTRO OBALY Z CUKROVEJ TRSTINY

Hľadáte perfektnú ekologickú alternatívu jednorazových obalov pre vašu gastro prevádzku? Zabudnite na škodlivé plasty a vyskúšajte eko obaly z cukrovej trstiny! Sú odolné voči mastnote aj pretečeniu, takže zvládnu akúkoľvek gastro výzvu. A čo je na nich najlepšie? Šetria našu planétu, pretože sa v prírodne jednoducho a rýchlo rozložia. 

                   

Ako sa vyrábajú gastro obaly z cukrovej trstiny?

Tento druh obalov sa vyrába zo zbytkových vlákien cukrovej trstiny, ktoré sú vedľajším produktom pri výrobe cukru. Využije sa tak nadbytočný materiál, ktorý by bol za normálnych okolností spálený alebo zahodený. Spomínané cukrové vlákna sa následne nasekajú do celulóznej kaše, ktorá je pod vysokým tlakom a teplom lisovaná do potrebného tvaru gastro obalu alebo riadu. Nie je potrebné ich lepiť alebo ošetrovať ďalšími materiálmi a napriek tomu skvele držia svoj tvar a zvládnu aj vysoké teploty.

   

4 dôvody, prečo si vybrať gastro obaly z CUKROVEJ TRSTINY:

  • Majú vysokú odolnosť: Gastro obaly z cukrovej trstiny sú veľmi pevné a odolné voči vode aj mastnote. Zvládnu vysoké teploty mikrovlnky, či naopak, nízke teploty chladničky a mrazničky.
     
  • Jednoducho sa rozložia: Pre našu planétu nepredstavujú takmer nijakú záťaž, pretože sa v prírode jednoducho rozložia na bio kompost, pričom ich prirodzený rozklad trvá približne 45 až 60 dní.
     
  • Sú chuťovo neutrálne a zdravotne nezávadné: Nemajú nijaký vplyv na chuť podávaného jedla alebo nápoja a vďaka tomu, že spĺňajú všetky európske a svetové normy pre zdravotnú nezávadnosť, sú vhodné aj pre alergikov, astmatikov, malé deti aj dojčiace a tehotné ženy.
     
  • Vyrábajú sa ekologicky: Tento riad sa vyrába zo zostatkových vlákien pri výrobe cukru, takže sa využívajú materiál, ktorý by bol za bežných okolností spálený. Na ich výrobu sa nepoužívajú žiadne lepidlá, pretože sa tvarujú len za pomoci vysokotlakových lisov. 
Súvisiace produkty