Počas sviatkov 24. - 26. 12. 2025 a 1. 1. 2026 budeme mať zatvorené! Od 22.12.2025 do 2.1.2026 nastáva zmena otváracích hodín: 8:00 - 14:00. Za pochopenie ďakujeme.
Ako správne skladovať ekologické obaly, aby vydržali čo najdlhšie?
Materiály a chlad
Nevyhnutnosti pre ekologickejšiu cukrársku prevádzku
Priemyselné kompostovanie: Čo to je a aké sú jeho výhody?
Catering na svatbu: Choďte bezpečnou ekologickou cestou
ECO krabičky spustili nový e-shop!
ZOZNÁMTE SA S KOMPOSTOVANÍM
SPOZNAJTE GASTRO OBALY Z CUKROVEJ TRSTINY
Materiál cukrová trstina prináša vo svete gastronómie a balenia jedla mnoho výhod.
ROK 2021 A KONIEC JEDNORÁZOVÝCH PLASTOV
PODROBNE O CUKROVEJ TRSTINE
Prečítajte so podrobnosti o prírodnom materiále.
KAM VYHODIŤ NAŠE GASTRO OBALY
Stále novo pribudajúce materiály obalov na trhu vedia spôsobiť pri triedení odpadu poriadny zmätok. Čo sa dá skompostovať a čo patrí do zmiešaného odpadu?
POZNÁTE BIO PLAST?
PALMOVÝ LIST ARECA
DREVENÁ DYHA
Spoznajte výhody drevenej dyhy.
Prihlásenie
Zabudli ste heslo? | Nová registrácia